Stika SV Serie


Een snijplotter is vergelijkbaar met een soort printer, maar dan met een klein mesje in plaats van een printkop die allerlei vormen (teksten of logo’s) in een soort stickervel uitsnijdt (snijfolie).
Uw teksten en logo’s maakt u in een software programma, net zo eenvoudig als u bijvoorbeeld in Word een tekst opmaakt en vervolgens uitprint. Alleen wordt het nu uitgevoerd als zelfklevende belettering. 100 % professionele kwaliteit. De houdbaarheid en weersbestendigheid hangt uitsluitend af van het type snij-folie dat u kiest.

Onze meest populaire plotters zijn op dit moment de Stika’s (SV - 8 / 12 / 15). Dit is een betrouwbare all-round snijplotter met USB aansluiting.

Features

Stika SV Serie1

De Stika-serie bestaat uit 3 verschillende modellen. Het SV-8-model met een maximale snijbreedte van 16 cm.
Het SV-12-model met een maximale snijbreedte van 25 cm
en tenslotte het laatste model, SV-15 neemt 30,5 cm  of 38,10 cm  media aan en snijdt tot op 34 cm  breedte.
Ze werken alle drie met materialen zoals vinyl, heat transfer, etc.
Stika SV Serie2

Naast het snijden van vinyl en ander materiaal, is de Stika de oplossing als U in het bezit bent van een printer om het geprinte materiaal vervolgens makkelijk en kostbesparend uit te snijden. Om deze functie te kunnen gebruiken, kunt u bij het printen ook registration marks printen en daarna kan u met de snijplotter de gewenste contouren uitsnijden.
Stika SV Serie3

Alle Stika´s werken met Roland Cutstudio software. Deze snijsoftware laat de gebruiker toe beelden makkelijk te bewerken zoals, verplaatsen, draaien en spiegelen etc. Cutstudio werkt met de volgende bestandsformaten BMP, JPG, STX, AI, en EPS. Ook kunt u optioneel kiezen voor de uitgebreidere Easysign software.
Stika SV Serie4

Via een USB-poort, biedt de Stika een plug en play connectie voor zowel het Mac als PC. De USB-kabel zelf is in het pakket inbegrepen.
De SV-serie wordt geleverd als een zeer compleet pakket waar u gelijk mee kunt beginnen en dat is voorzien van alle benodigde accessoires. Dit is dus feitelijk een stuk voordeliger dan een losse plotter kopen en dan alsnog folie en losse accessoires te moeten aanschaffen. Inbegrepen bij de SV-serie (alle modellen) zijn:

1 rol applicatiefolie t.w.v. € 45, startpakket kleurfolie, de krachtige en gebruiksvriendelijke Cutstudio software, gereedschapsset bestaande uit een mesje en een rakel, 1 x pictogrammen en lettertype cd t.w.v. 50 €, foliemap met kleurkaarten waar u gemakkelijk kleuren mee kunt vergelijken en bestellingen plaatsen,jaar garantie en onbeperkte helpdesk tijdens kantooruren. Wordt franco geleverd in Nederland en België.

wpaec11537_01_1a

Prijzen

SV8_left_sample
Snijbreedte en lengte 160 (X) x 1000mm (Y) = 16 cm snijbreedte / letterhoogte
Snijsnelheid 12 tot 40 mm/sec. foliebreedte op 20 cm rol

€ 409,- ex B.t.w.
SV12_left_sample
Snijbreedte en lengte 250 (X) x 1000mm (Y) = 25 cm snijbreedte / letterhoogte
Snijsnelheid 12 tot 40 mm/sec. foliebreedte op 30 cm rol

€ 449,- ex B.t.w.
SV15_left_sample
Snijbreedte en lengte 340 (X) x 1000mm (Y) = 34 cm snijbreedte / letterhoogte
Snijsnelheid 12 tot 100 mm/sec. foliebreedte op 30 cm rol of 38 cm rol

€ 599,- ex B.t.w.