Laser Decorator

Voer uw gepersonaliseerde tekst in, upload een afbeelding en uw unieke ontwerpen worden met precisie en gemak overgebracht op leer1 polycarbonaat, acryl en andere kunststoffen. Dit laserapparaat van Klasse 1 kan metaalfolies aan de hand van warmteoverdracht overzetten op geschenken, promotionele producten, merchandise en nog veel meer. Met onze Laser Decorator tovert u zelfs de meest banale voorwerpen in slechts enkele minuten om tot een geweldig product.

Printgebied (max):
voor objecten tot 50 mm (H): 305 mm (B) x 230 mm (D),
voor objecten tot 216 mm (H): 281 mm (B) x 213 mm (D)

Zó veel winstgevende personalisatiemogelijkheden
De LD-300 Laser Decorator is een primeur op het gebied van personalisatie. Dit toestel biedt u een unieke kans om voor uw merk, kiosk, cadeauwinkel, online winkel of personalisatiebedrijf geweldige, op maat gemaakte producten te creëren met schitterende teksten en hoogglans metaaleffecten.

Metaalfolie
Het voordelige hot stamp foliemateriaal is beschikbaar in een waaier van kleuren en soorten en biedt in combinatie met de LD-300 laser unieke personalisatiemogelijkheden met uitstekende resultaten.

Print direct op natuurlijk leer met de LD-300
Met de LD-300 kunt u ontwerpen met behulp van transferfolie overzetten op zachte kunststoffen, papier en leer of rechtstreeks op natuurlijk leer1 printen voor een bijzonder luxueuze afwerking. Creëer unieke en uiterst nauwkeurige effecten, waaronder gedetailleerde beelden, fijne teksten, complexe patronen en haarscherpe logo’s.

Groter werkgebied met de LD-300
Het werkgebied van de LD-300 is 305 mm x 230 mm en is geschikt voor objecten tot 50 mm dik. De werktafel kan verwijderd worden voor grotere voorwerpen tot 216 mm dik, zoals handtassen en productverpakkingen, met een printgebied van (max) 281 mm (B) x 213 mm (D).
(De foto toont het product met de werktafel verwijderd)

Folietransfer op zachte kunststoffen met precieze resultaten
De LD-300 maakt gebruik van halfgeleider lasertechnologie om via hittetransfer folie aan te brengen op een verscheidenheid aan hittebestendige en zachte kunststoffen, waaronder acryl, polycarbonaat, polypropyleen, polystyreen en ABS2. Door de precisie van de halfgeleiderlaser kunt u in combinatie met hoogwaardige transferfolie ontwerpen maken die slechts een fractie van een millimeter groot zijn!

Veilige werking

De laser die in de LD-300 wordt gebruikt, voldoet aan de veiligste “Klasse 1”-norm*. Als het deksel opengaat, wordt de laserstraal uitgeschakeld, waardoor het toestel ook in winkelomgevingen zonder gevaar voor blootstelling kan worden gebruikt. Bovendien produceert deze unieke lasertechnologie geen nadelige effecten zoals stof of gassen. *IEC 60825-1.

Gebruik van de Laser Decorator

Zoals steeds het geval bij Roland/DGSHAPE, wordt ook deze machine geleverd inclusief software. Hierdoor is het zeer eenvoudig om aangepaste, gepersonaliseerde designs te maken. Een uitgebreide selectie aan lettertypes is beschikbaar, en de lettergrootte- en afstand zijn met een simpele muisklik aan te passen. Vectordata kan ook geïmporteerd worden – denk aan afbeeldingen en logo’s.

Penopdruk gemaakt met de DGSHAPE Laser Decorator

De LD-300 is perfect voor het personaliseren van premium items zoals vulpennen en andere schrijfbenodigdheden.

Cosmetica voorzien van een chique Laser Decorator opdruk

De LD-300 Laser Decorator geeft cosmetische items een luxe uitstraling met metallic of holografische folies.

Contacteer ons bij interesse!