Laser Decorator

De DGSHAPE LD-80 Laser Decorator by Roland is de eerste Laser Foil Decorator op de markt. Geschikt om tekst, logo’s en afbeeldingen aan te brengen op o.a. kunststof voorwerpen door middel van een scala aan metallic en holografische folies. Deze technologie biedt een premium en gepersonaliseerde afwerking op pennen, smartphone-covers, schrijfbenodigdheden, accessoires, cosmeticaproducten, enz.

DGSHAPE LD-80 Laser Decorator by Roland

De DGSHAPE LD-80 gebruikt een nieuwe eigen technologie. Dit werkt met een gefocuste laser om teksten, logo’s en afbeeldingen aan te brengen op kunststof materialen, zoals acryl, ABS en polycarbonaat.

Hot-stamp-achtige folies worden snel via de laserstraal aangebracht op plastic of papieren items om een zeer luxe afwerking te krijgen. Plastics zoals acryl, ABS en polycarbonaat waren tot nu toe moeilijk om hot-stamp toepassingen bij te gebruiken. Nu kunnen deze echter eenvoudig gepersonaliseerd worden met een zeer hoge kwaliteit. Zelfs heel kleine tekst of zeer dunne lijnen zijn mogelijk.

Het gamma aan folies is divers. Bvb. de standaard zilveren of gouden folie, maar ook metallic en holografische folies kunnen gebruikt worden. Dit maakt een breed spectrum aan levendige designs mogelijk.

Gebruik van de Laser Decorator

Zoals steeds het geval bij Roland/DGSHAPE, wordt ook deze machine geleverd inclusief software. Hierdoor is het zeer eenvoudig om aangepaste, gepersonaliseerde designs te maken. Een uitgebreide selectie aan lettertypes is beschikbaar, en de lettergrootte- en afstand zijn met een simpele muisklik aan te passen. Vectordata kan ook geïmporteerd worden – denk aan afbeeldingen en logo’s.

Wat u moet weten over Kamagra orale tabletten

Kamagra bezoek, een farmaceutische formulering die oorspronkelijk bedoeld was voor gebruik door vrouwen, is nu door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van mannelijke impotentie. Het geneesmiddel bevat twee actieve bestanddelen, een aminozuur en een fosforzuur. Het is aangetoond dat de verbinding bij tijdelijke seksuele stimulatie een toename van de lengte en de kracht veroorzaakt, maar geen erectie teweegbrengt. Een lage concentratie van dit geneesmiddel wordt aangetroffen in sperma, wat betekent dat mannen niet wordt aangeraden het geneesmiddel te nemen tenzij ze geslachtsgemeenschap hebben.

kamagra

Het grootste nadeel van het gebruik van dit geneesmiddel is dat het meestal enkele weken duurt voordat het enig effect van betekenis begint te vertonen. Dit betekent dat veel mannen die deze behandeling nemen pas na verloop van tijd achter hun succes komen. Een ander probleem met Kamagra dat sommige mannen kunnen ervaren is dat het enkele bijwerkingen kan veroorzaken zoals duizeligheid, rugpijn, slapeloosheid, maagklachten, gevoelloosheid en hoofdpijn. Deze bijwerkingen kunnen leiden tot nog meer verwarring en desoriëntatie als deze medicijnen voor een langere periode worden ingenomen.

Het werkzame bestanddeel van Kamagra is citraat. Citraat is een aminozuur dat verantwoordelijk is voor de hardheid of vloeibaarheid in de penis van het mannelijk dier. Dit harde materiaal is nodig omdat het helpt te voorkomen dat zenuwimpulsen worden beschadigd in geval van een erectieprobleem. Wanneer het lichaam niet voldoende natuurlijk citraat kan produceren, wendt het farmaceutisch bedrijf zich tot dit als substituut. De werkzame stof in dit geneesmiddel is echter niet voldoende om een verschil te maken en het kan dus niet worden beschouwd als een echte genezing van impotentie.

De LD-80 is een compacte machine met simpele intuïtieve software, perfect geschikt om in een retail omgeving on-the-fly decoraties aan te brengen op een heel gamma aan producten. Door het compacte design kan de Laser Decorator overal vlot ingezet worden, zelfs bij bvb. kiosken, markten, festivals, beurzen enz.

De machine heeft een veiligheidsbehuizing zodat de operator nooit in contact kan komen met de laserstraal. De machine onderbreekt het printen onmiddellijk wanneer de klep geopend wordt. Er komt geen stof of gas vrij tijdens het proces, waardoor er onderhoudsvrij gewerkt kan worden met deze unieke machine.

Penopdruk gemaakt met de DGSHAPE Laser Decorator

De LD-80 is perfect voor het personaliseren van premium items zoals vulpennen en andere schrijfbenodigdheden.

Cosmetica voorzien van een chique Laser Decorator opdruk

De LD-80 Laser Decorator geeft cosmetische items een luxe uitstraling met metallic of holografische folies.

Contacteer ons bij interesse!