Laser Decorator juist gelanceerd – 16 maart

De DGSHAPE LD-80 Laser Decorator by Roland is de eerste Laser Foil Decorator op de markt. Geschikt om tekst, logo’s en afbeeldingen aan te brengen op o.a. kunststof voorwerpen door middel van een scala aan metallic en holografische folies. Deze technologie biedt een premium en gepersonaliseerde afwerking op pennen, smartphone-covers, schrijfbenodigdheden, accessoires, cosmeticaproducten, enz.

DGSHAPE LD-80 Laser Decorator by Roland

 

De DGSHAPE LD-80 gebruikt een nieuwe eigen technologie. Dit werkt met een gefocuste laser om teksten, logo’s en afbeeldingen aan te brengen op kunststof materialen, zoals acryl, ABS en polycarbonaat.

Hot-stamp-achtige folies worden snel via de laserstraal aangebracht op plastic of papieren items om een zeer luxe afwerking te krijgen. Plastics zoals acryl, ABS en polycarbonaat waren tot nu toe moeilijk om hot-stamp toepassingen bij te gebruiken. Nu kunnen deze echter eenvoudig gepersonaliseerd worden met een zeer hoge kwaliteit. Zelfs heel kleine tekst of zeer dunne lijnen zijn mogelijk.

Het gamma aan folies is divers. Bvb. de standaard zilveren of gouden folie, maar ook metallic en holografische folies kunnen gebruikt worden. Dit maakt een breed spectrum aan levendige designs mogelijk.

Gebruik van de Laser Decorator

Zoals steeds het geval bij Roland/DGSHAPE, wordt ook deze machine geleverd inclusief software. Hierdoor is het zeer eenvoudig om aangepaste, gepersonaliseerde designs te maken. Een uitgebreide selectie aan lettertypes is beschikbaar, en de lettergrootte- en afstand zijn met een simpele muisklik aan te passen. Vectordata kan ook geïmporteerd worden – denk aan afbeeldingen en logo’s.

 

De LD-80 is een compacte machine met simpele intuïtieve software, perfect geschikt om in een retail omgeving on-the-fly decoraties aan te brengen op een heel gamma aan producten. Door het compacte design kan de Laser Decorator overal vlot ingezet worden, zelfs bij bvb. kiosken, markten, festivals, beurzen enz.

De machine heeft een veiligheidsbehuizing zodat de operator nooit in contact kan komen met de laserstraal. De machine onderbreekt het printen onmiddellijk wanneer de klep geopend wordt. Er komt geen stof of gas vrij tijdens het proces, waardoor er onderhoudsvrij gewerkt kan worden met deze unieke machine.

 

Penopdruk gemaakt met de DGSHAPE Laser Decorator

De LD-80 is perfect voor het personaliseren van premium items zoals vulpennen en andere schrijfbenodigdheden.

 

Cosmetica voorzien van een chique Laser Decorator opdruk

De LD-80 Laser Decorator geeft cosmetische items een luxe uitstraling met metallic of holografische folies.

 

Persbericht DGSHAPE

Contacteer ons bij interesse of voor een pre-order!