DGSHAPE LD-80 Laser Decorator by Roland
DGSHAPE LD-80 Laser Decorator gelanceerd – 16 maart
19 maart 2018

De toekomst van uw bedrijf begint hier.

De SG serie is de nieuwste aanwinst in het TrueVIS assortiment. Deze serie biedt een betaalbare instapoplossing (CMYK) aan Roland gebruikers die een onklopbaar bedrijf willen uitbouwen – ongeacht of ze net starten of hun productiemogelijkheden willen uitbreiden.

In navolging van de immens populaire VersaCAMM SP-i tilt de TrueVIS SG serie de print- en snijtechnologie in het instapsegment naar een nieuw niveau. Deze printers/snijplotters bieden een superieure printkwaliteit, een breder kleurenpalet, een efficiënt inktverbruik en tot 60 % hogere printsnelheden.

De TrueVIS SG serie zal twee toestellen tellen: de SG-300 (30 inch/762 mm) en de SG-540 (54 inch/1371 mm). Allebei bieden ze de vermaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functies van Roland voor een zeer interessante prijs. De prijzen worden later meegedeeld.

Wat zijn de belangrijkste elementen?

  • De SG-reeks is de opvolger van de VersaCAMM SP-i reeks, met een superieure printkwaliteit, een breder kleurenpalet, een efficiënt inktverbruik en tot 60 % hogere printsnelheden.
  • De nieuwste FlexFire-printkoppen, in combinatie met de speciaal samengestelde TrueVIS inkt (met Greenguard Gold-certificaat) garanderen een superieure printkwaliteit.
  • Inclusief VersaWorks Dual RIP-software en Roland DG Mobile Panel.
  • Dankzij de aantrekkelijke prijs en eenvoudige installatie bieden deze winstgevende toestellen vanaf dag één rendement aan uw klanten.

Voor wie is de SG reeks bedoeld?

De SG is de perfecte serie voor bestaande klanten die hun bedrijf naar een volgend niveau willen tillen of als onweerstaanbare upgrade voor bedrijven die momenteel met modellen van onze concurrenten werken.

Ook starters of snelgroeiende bedrijven zijn zeer interessante potentiële kopers, van traditionele signalisatie, voertuigstickers, verpakking & etikettering, posters & banners, promotieartikelen tot kunst- en fotoreproductie, tentoonstellingsleveranciers of zelfs interieurdecoratie en raam- of vloerstickers.

New Price

SG-300   8,900 €
SG­-540  11,900 €

Ontdek de nieuwe SG serie! Lees meer… >