GS-24 Servo


De GS-24 is de beste snijplotter ooit van Roland. Opnieuw een machine uit de CAMM-1 serie - al jaren de standaard voor de professionele signmaker. Nu uitgerust met een betere stabiliteit en 40% hogere mesdruk. De CAMM-1 Servo GS-24 is uiterst betrouwbaar en levert op korte tijd hoogwaardige resultaten af. Dankzij zijn servomotor kan hij tot 500mm per seconde met een weergaloze precisie uitsnijden. Voertuigreclame, signs, stickers, textielfolie en zelfs betrekkelijk dunne lijnen worden perfect uitgesneden. Ook voor meer veeleisende toepassingen zoals het snijden van retroflecterend materiaal, en nu zelfs magneetfolie of karton is de GS-24 perfect te gebruiken.

Products_GS-24_Images_GS_Left-with-Numbers
De digitaal gestuurde servomotor kan snelheden tot 50 cm per seconde bereiken. Dankzij een flexibel omklik-systeem kan er materiaal van 5 tot 70 cm ingevoerd worden. U kunt dus al uw restmateriaal opsnijden. Het maximale snijbereik bedraagt 58,4 cm bij een lengte van 25 meter. Hij wordt via USB aangestuurd.

Features

servo1
De CAMM-1 Servo GS-24 hanteert een digitaal gestuurde servomotor, die niet alleen voor een supernauwkeurige doorvoer zorgt, maar tevens snijsnelheden tot 50cm /sec toelaat. Natuurlijk is hij voorzien van een “Smoothing”-functie, omdat snelheid niet ten koste mag gaan van de nauwkeurigheid. Deze doordachte combinatie zorgt voor optimale snelheid en productiviteit en staat dus garant voor professionele resultaten.
servo2
Het gebruiksvriendelijke display zorgt verder voor een snelle en foutloze bediening. Het bedieningspaneel van de CAMM-1 Servo GS-24 is trouwens van een mesrail voorzien voor het afsnijden van afgewerkte objecten. De GS-24 wordt geleverd met een steun voor materiaalvellen, zodat het materiaal altijd lijnrecht wordt doorgevoerd. Verder is er een optioneel statief beschikbaar om de GS-24 los te kunnen plaatsen zonder bijvoorbeeld een tafel.
servo4
De GS-24 wordt geleverd met het programma Roland CutStudio versie 2.0. Met functies zoals het verschalen, verplaatsen, draaien en spiegelen van de objecten breidt CutStudio de grafische mogelijkheden aanzienlijk uit. Zelfs sterk vergrote objecten zien er nog perfect uit, terwijl TrueType-lettertypen zonder voorafgaande vectorisering kunnen worden uitgesneden. Als meerdere snijpaden elkaar overlappen, hoeft u maar de kleur van het pad te kiezen dat u daadwerkelijk wilt uitsnijden. De CutStudio ondersteunt trouwens een indrukwekkend aantal bestandsformaten (BMP, JPG, PNG, STX, AI en EPS) en draait onder Windows XP/Vista/7/8. De GS-24 kan perfect samenwerken met alle professionele tekenpakketten. Elk apparaat wordt geleverd met verschillende drivers (Windows XP/Vista/7/8), een plug-in voor Adobe Illustrator 9/10/CS, een ander voor CorelDRAW 10/11/12/X3-X6 en zelfs een Adobe Illustrator 9/10/CS plug-in voor Mac OS X. Ook kunt u optioneel kiezen voor de uitgebreidere Easysign software.
servo5
U kunt met de GS-24 en meegeleverde Cutstudio software ook de contour van uw kleurenprints uitsnijden. Hiervoor kunt u op uw printer een aantal paskruizen aangeven, die de GS-24 daarna detecteert om de snijpositie nauwkeurig te bepalen. De CAMM-1 Servo GS-24 bevat een sensor die de paskruisen van geprinte objecten kan lezen en het materiaal / de kop zo schikt dat de snijpaden van de tekening perfect worden uitgesneden.

De mes-offset (de afstand van de punt van het snijmesje tot het middelpunt van de meshouder) kan, indien nodig, handmatig worden gecorrigeerd om met elk materiaal perfecte resultaten te bereiken. Er is zelfs een optioneel mes voor hele kleine lettertjes, opdat u ook in bijzonder complexe en kleine objecten nog kunt uitblinken.

Pakket

De GS-24 snijplotter wordt geleverd in een zeer compleet pakket waar u gelijk mee aan de slag kunt en bijgevolg voorzien is van alle benodigde accessoires. Dit is dus feitelijk een stuk voordeliger dan een losse plotter kopen en dan alsnog folie en losse accessoires te moeten aanschaffen. Inbegrepen bij de GS-24 is:

100m applicatiefolie t.w.v. € 72 (transparant of papier), 15m kleurfolie naar keuze, de krachtige en gebruiksvriendelijke Cutstudio software, gereedschapsset bestaande uit een mesje en een rakel, 2 x pictogrammen en lettertype CD's t.w.v. €100 foliemap met kleurkaarten waar u gemakkelijk kleuren mee kunt vergelijken en bestellingen plaatsen, een uitgebreide garantie van 24 maanden en onbeperkte helpdesk tijdens kantooruren. Tevens kan de machine op locatie (NL en BE) worden geïnstalleerd (zie onderstaande pakketprijzen) en u krijgt dan een korte duidelijke training zodat u direct kunt beginnen zonder veel studie van de handleiding.

Prijzen

De GS-24 servo wordt inclusief bovenstaande pakketoptie’s geleverd voor € 1590,- ex BTW

Andere pakketuitvoeringen zijn mogelijk:

€ 1920,- bovenstaand pakket inclusief robuuste stand

€ 1290,- zonder pakket, zonder installatie: kale machine versturen / afhalen