Roland Engraving

Roland Engraving machines zijn betrouwbare, gebruiksvriendelijke en degelijke toestellen met een uitgebreide garantie (totaal 36 maanden) zodat u jarenlang zorgeloos uw machine kunt gebruiken. Dit bewijst ons vertrouwen in deze uitstekende machines.

Features

roland graveermachine 2

De EGX-30A is een instapmodel dat gebaseerd is op drie generaties van EGX-technologie. Het is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk toestel dat uitgerust is met nieuwe functies die het uitermate geschikt maken voor productie binnen een bedrijf of in een winkel.

De EGX-30A bereikt hogere graveersnelheden dan zijn voorganger. Ook op andere vlakken is het toestel verbeterd wat het ideaal maakt voor de productie van op maat gemaakte producten zoals gegraveerde badges, naamplaatjes, geschenken en awards. De EGX-30A kan ook samen met Roland DG’s ontwerpsoftware R-Wear Studio gebruikt worden. Deze combinatie maakt het mogelijk templates te graveren voor kunstdiamantjes. Deze steentjes worden gebruikt om T-shirts, jeans en geschenken te versieren.

De EGX-30A is heel eenvoudig te bedienen, zelfs door mensen die geen ervaring hebben met graveren. De machine maakt het uitbesteden van de productie van veiligheidsmarkeringen, naamplaatjes en gepersonaliseerde relatiegeschenken overbodig. Het is ook een interessante tool voor geschenken- en kledingwinkels die de waarde van hun productassortiment willen vergroten

Prijzen

EGX 30a: € 3450,- Prijs is exclusief BTW.
Neem contact op voor de meest actuele prijs en een offerte op maat!
roland graveermachine 3

Een complete graveeroplossing

Met de nieuwe EGX-350 graveerder voegt u gepersonaliseerde artikelen toe aan uw productreeks. De EGX 350 graveert - in uw kantoor, winkel of werkplaats - een grote variëteit aan materialen. Dit veelzijdige apparaat is opvallend gebruiksvriendelijk en vakkundig ontworpen om teksten en tekeningen nauwkeurig en scherp te graveren. Roland DG levert de EGX-350 met EngraveStudio-software, u kan dus meteen aan de slag. De software biedt vele geavanceerde mogelijkheden, zoals de V-carving-functie die gravures pruduceert alsof het met de hand gedaan is en een nieuwe functie die u toelaat simulaties of previews te maken zonder daadwerkelijk te graveren, zodat u tijd en materiaal bespaart.