Roland Engraving – SRM-20

De volledig omsloten SRM-20 is een compacte, draagbare graveermachine die stil, schoon en veilig werkt. Hij kan overal mee naartoe worden genomen en worden gebruikt voor het graveren van naamplaatjes van honden bij shows, souvenirs bij bruiloften, en voor het aanpassen van metalen artikelen bij braderieën en andere evenementen. Een gemakkelijk te gebruiken graveeroplossing, voor het graveren en profileren van flexibel en stijf laminaat, mogelijkheid voor V-kerven*, met name in hout, diamond drag-graveren op vlakke en gebogen metalen oppervlakken (niet cilindervormig).

Roland SRM-20

Functies

Frezen en graveren nu nog gemakkelijker met een gebruikersvriendelijk VPanel

De Vpanel-controller van de SRM-20 biedt een eenvoudige interface om de positie van het gereedschap te regelen en de spindel te verplaatsen naar het punt waar het frezen moet beginnen.

Het VPanel maakt ook gemakkelijke regeling mogelijk van de voedingssnelheid, de spindelsnelheid met pauzering en hervatting van de werking, plus tracking van het frezen over de X-, Y- en Z-as met numerieke uitlezing in millimeter of inches.

Online apotheken – Hoe kunt u veilig online winkelen?

Een online apotheek, of virtuele apotheek bezoek, is een detailhandelsapotheek die via het internet werkt en bestellingen aan consumenten levert via de post, postdiensten of het webportaal van de apotheek. De meeste online apotheken werken via een internet apotheek orderverwerking systeem dat werkt met credit card systemen. Om online geneesmiddelen te kopen, logt een consument in op een geautoriseerde website via een computer of een mobiele telefoon en selecteert een geneesmiddel uit een lijst van beschikbare geneesmiddelen. De website dient vervolgens een bestelling in bij een betalingsverwerker zoals PayPal of Google Checkout. Het systeem verwerkt vervolgens de bestelling door de detailhandelaar op de hoogte te stellen van de aankoop, waardoor de apotheker het geneesmiddel naar de koper verzendt.

online apotheek

Er zijn veel verschillen tussen online apotheken en fysieke winkels, ook wat betreft de distributie van geneesmiddelen op recept. Hoewel de meeste online apotheken producten verkopen die gelijk zijn aan die in drogisterijen, zijn er verschillen wat betreft de voorwaarden voor aankoop en de manier waarop de medicijnen worden afgeleverd. Wat de wijze van aflevering van de geneesmiddelen betreft, volgen online apotheken een proces dat bekend staat als “fulfillment” door middel van een apotheekkoerier of het afleversysteem van het internet. Hierdoor kunnen medicijnen vanaf het punt van aankoop worden verkregen zonder dat men het huis hoeft te verlaten of naar de apotheek hoeft te gaan.

Met online apotheek, een consument is in staat om te kiezen uit een brede selectie van over-the-counter medicijnen. Deze medicijnen omvatten gemeenschappelijke merknaam, generieke namen, en de nieuwste receptgeneesmiddelen. Sommige websites kunnen patiënten op recept alleen medicijnen te kopen tegen gereduceerde tarieven, waardoor verdere verlaging van de out-of-pocket kosten voor de consument. Online websites hebben meestal een volledige lijst van de meest populaire en meest gekochte recept medicijnen.

VPanel virtueel bedieningspaneel SRM-20

Software inbegrepen voor de ultieme productiviteit

Deze software kan worden gedownload op Roland OnSupport, en biedt een gebruiksvriendelijke werking voor alle aspecten van CNC-frezen en -graveren op de SRM-20

Ook compatibel met Dr.Engrave – al jarenlang de aangewezen starter-software voor graveren met Roland toestellen. Deze wordt gratis meegeleverd met de machine.

Toepassingen

 • Geschenken en fotolijsten
 • Grafplaten
 • Professionele naamplaten en inhuldigingsplaten
 • CE-markerings- en serienummerplaten
 • Binnenbewegwijzering en veiligheidsborden
 • Buitenbewegwijzering
 • Huisnummers en afdekplaten
 • Productieprocesplaten
 • Elektrische schakeldozen, stopcontacten en schakelaars
 • Bewegwijzering en labels voor magazijnen
 • Gepersonaliseerde badges en tags voor huisdieren
 • Bedieningspanelen en toetsenblokken
 • Trofeeplaten, schilden en krullen
 • Gedenkplaten en plaquettes
 • Liftplaten
 • Kamer- en tafelnummers en sleutelhangers
 • Schildersjablonen

Uitrusting SRM EKIT

Deze machine is uitgerust met de starter graveerkit. Deze omvat:

Pak met 10 kleefmatjes

Deze mat voorkomt wegglijden en zijwaartse verplaatsing.

Randgeleider

Deze geleider vereenvoudigt de positionering van elk object – vlak en rechthoekig – op de werktafel

Verhogers

Risers zijn nodig om het graveerbed te “verhogen” tot een niveau waar korte frezen het materiaaloppervlak kunnen bereiken.

Diamond drag-adapter

Op de SRM-20 is een adapter met ingebouwde veer nodig voor het krassen met een diamant graveerpen, aangezien de machine standaard geen zwevende Z-as heeft.

Diamantgereedschap en spantang

Een speciaal 120-graden diamantgereedschap is nodig in combinatie met de diamond drag-adapter…

Graveerfrezen

Korte conische graveerfrezen kunnen geplaatst worden op de spindel van de SRM-20…

Uitrusting SRM EKIT CV – Center Vise

Center Vise

De center vise is een belangrijk item voor het graveren en personaliseren van geschenken. Gebruikers kunnen hiermee een groot aantal artikelen snel en gemakkelijk vastzetten.

Basis voor center vise

Deze basisplaat zet de center vise vast op exact het middelpunt van het werkgebied. Hij wordt vastgehouden door de zelfklevende AS-10 mat, zodat hij snel en gemakkelijk geplaatst en verwijderd kan worden.


Prijzen

SRM-20 machine met standaard EKIT: €3690 ex BTW

Optionele uitbreiding EKIT CV met centervise: €289 ex BTW

Video