Doming stickers zijn stickers voorzien van een transparante harslaag van enkele milimeters dikte. Uw logo krijgt meer reliëf en wordt ‘tastbaarder’. NBC heeft nu apparatuur in huis waarmee u dit zelf kan vervaardigen. Een ideale aanvulling naast uw plotter of ecosolvent printer. Wij leveren u hiervoor een betaalbare kant-en-klaar oplossing. Een primeur!

Deze manier van afwerken geeft een stuk meer uitstraling aan uw logo, tevens maakt u het object weer- en UV bestendig. Door middel van een transparante 2 componenten coating krijgt het logo een 3D-effect. Deze toepassing is een ideale manier om uw product te promoten, het geeft een duurzame, chique uitstraling en is opvallend. De toepassingen zijn eindeloos.

Domingstickers zijn in vrijwel elke branche en elk marktsegment te gebruiken. Ze geven een professionele uitstraling aan de producten waarop u ze aanbrengt en zijn nu door uzelf in alle gewenste oplages te produceren.

Uw logo wordt gedrukt op een zelfklevende ondergrond of gepelde snijfolie,waarna een speciale harslaag wordt aangebracht. Deze flexibele harslaag is blijvend verbonden met de onderlaag ,beschermt uw logo tegen beschadiging,slijtage (tot 8 jaar extra UV bescherming) en geeft een 3D effect mee. Praktisch elke vorm of formaat is mogelijk. De Domingstickers zijn weer-wind en UV bestendig. En zeer gemakkelijk te vervaardigen met onze doming-apparatuur. Bekijk de onderstaande PDF’s en video’s om een beeld te krijgen van de apparatuur en het procedé.